Voorbereiding theorie-examen

Het is al enige tijd geleden dat je de theorielessen hebt gevolgd of de theorie eigen hebt gemaakt en nu moet je toch eens die laatste vakken halen. Maar het kost je moeite om je ertoe te zetten, je ziet er toch wat tegenop of hebt nog vragen over de theorie en je krijgt geen (bevredigend) antwoord. Als voorbereiding op het examen helpt het om dezelfde stof door een ander te laten vertellen of samen met een ervaren trainer examenvragen te oefenen.

Ground Effect helpt je met het voorbereiden op het examen, belicht de theorie vanuit de praktijk, geeft je antwoord op de vragen die je hebt en zorgt ervoor dat je zeker bent van jezelf en met een goed gevoel aan het examen begint.

In een blok van 3 uren bereiden wij jou voor op het examen voor een theorievak.

Voorbereiding praktijkexamen

Binnenkort moet je op voor je praktijkexamen voor jouw PPL-brevet. Je hebt je proefexamen goed doorstaan, maar er zijn nog enkele aandachtspuntjes. Of je hebt gewoon twijfels, je voelt je simpelweg wat onzeker worden naarmate de datum nadert of je wilt gewoon horen wat zo'n praktijkexamen nou precies inhoudt.

Ground Effect legt je op een prettige manier uit wat het PPL-praktijkexamen inhoudt, hoe zo'n examen verloopt en wat er van jou verwacht wordt; zowel in de voorbereiding als tijdens het examen zelf. Ground Effect geeft je tips en zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan het examen begint.

In 3 uren bereiden wij jou voor op het praktijkexamen.

Opfrissen theoriekennis

Het is alweer enkele of misschien zelfs vele jaren geleden dat je jouw theorie-examen hebt gedaan. Je hoort hier en daar wel eens dat er zaken zijn veranderd, maar wat precies? Of je hebt het gevoel dat sommige theorie wat is weggezakt en een opfrisser welkom is.

Met ons ervaren team frissen wij jouw kennis op. Vertellen wij wat de laatste stand van zaken is betreffende bijvoorbeeld luchtvaartwetgeving, maar zetten wij je ook weer op scherp. Het is mogelijk om slechts de theorielessen van een enkel vak te volgen of de gehele syllabus. Dit laatste kan tegen een sterk gereduceerd tarief!

Praktische informatie

Bovenstaande theorielessen op maat kunnen zowel in de avonduren als in het weekend plaatsvinden.

Klik hier voor meer informatie over data & tarieven.

Back to top